***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Спецакция в имоти на Васил Божков. Психиатър: Децата копират поведението на възрастните – агресорът се отглежда


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 19 януари   

 

Спецполицаи от Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП влязоха в няколко парцела на предприемача Васил Божков, потвърдиха за NOVINI.BG от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

***

Извършват се процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности на територията на София по отношение на следствието на убийството на Алексей Петров, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Оттам прецизираха, че в тези дейности се включват претърсванията в парцели на Васил Божков.

От Министерство на вътрешните работи показаха още, че събраните материали ще бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор от Софийската градска прокуратура.

***

„ Всичко ми взеха. Занимавам се с политика в този момент ", съобщи пред медиите Васил Божков, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

Според него хунтата, която работи в този момент е от двама индивида Бойко Борисов и Делян Пеевски.

На въпрос какви са му били връзките с Алексей Петров, той отговори, че безусловно никаква връзка не е имал с него. Той дефинира като политическа принуда полицейската акция в парцелите му.

***

„ През годините свикнахме толкоз с експанзията, че тя е част от нашето всекидневие. 

Има хора, които, в случай че не проявят експанзия, не броят деня за минал. 

Аз имам доктрина, като експерт – че насилникът, агресорът се отглежда. Това са модели на държание, които се копират. 

В случая с пребитата жена – това дете, което гледа сега, какви модели на държание ще усвои, когато стане младеж и когато стане възрастен? Ако е момиче, то ще стане наложително жертва на принуждение, в случай че е момче, ще стане приключен принудител “.

***

„ УВАЖАЕМИ АКАД. ДЕНКОВ, Настояваме, молим Ви и Ви доверяваме очакванията си, че обстоятелствата за гибелта на 15-годишната Даная Кулева в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ ще бъдат открити по неоспорим метод. Затова Ви молим до установяването на тези обстоятелства шефът на болничното заведение за доктор Валентин Димитров да бъде неотложно краткотрайно отхвърлен “.

***

Актрисата Емилия Ованесян е починала при пожар в апартамент в Смолян.

Информацията бе доказана от управлението на Регионалната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (РСПБЗН), предава Българска телеграфна агенция. 

Пристигналите пожарникари намерили обгорено тялото на актрисата в горящия апартамент. При случая са потърпевши четирима съседи, измежду тях и 16-годишно момче.

***

„ Още един съветски военен транспортен съд потъна в Черно море ", написа вестник " Украинская истина ".

„ Според специалисти от Института за проучване на войната в Съединени американски щати става дума за корвет вид „ Светкавица " или по класификацията на НАТО „ Тарантул ", добави медията.

***

***

Икона, изобразяваща руския водач Йосиф Сталин в диалог с съветска православна светица, е била отстранена от катедрала в грузинската столица Тбилиси.

Иконата бе дарена преди няколко месеца от крайната съветска националистическа партия „ Съюз на патриотите “, за която се твърди, че е тясно обвързана с режима в Кремъл.

Всички изменници на родината, на всички места, обслужващи непознати ползи, наложително се афишират за „ патриоти “ и го поставят в името си. Така, в случай че се обявиш срещу тях, те те упрекват, че си срещу „ патриотите “ и „ патриотизма “. Елементарно, само че работи…

***

Вчера водачът на сектата застана пред Върховния съд на източната африканска страна. Прокуратурата повдигна обвинявания на лидера на култа и още 30 души. " Пол Макензи и 30-те негови почитатели съзнателно са предизвикали гибелта на 429 души. Сред жертвите на господин Макензи и другите обвинени има 191 деца. 180 от тях към момента не са разпознати ", обявиха от прокуратурата, представени от медията.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР